Tandsköterskor

Våra tandsköterskor.

Marianne 
Tandsköterska och Reception

Jag jobbar i receptionen och med ekonomin. Mina fritidsintressen: familjen, idrott, träning, vårt sommarhus i Yngsjö, att resa. Gillar inte ormar.

Tina
Reception/Serviceteam

Mina fritidsintressen är att se på när barnen spelar hockey och fotboll. När tiden räcker till åker jag gärna till stugan i Sölvesborg. Skriker högt om jag ser en spindel!

Anna
Reception/Serviceteam

Jag ingår i serviceteamet. Att få patienten att må bra och känna sig välkommen är viktigt för mig i mitt arbete. Privat umgås jag gärna med min familj. Inredning och att vara i min trädgård är några av mina stora intressen.

Albina
Tandsköterska

Jag är tandsköterska, har gått min utbildning på albolärcenter i Alvesta 2009-2010. Bor med min man och våra två barn, på fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner, resa och träna :)

Laura
Tandsköterska

Färdig tandsköterska sedan 2010 efter utbildning i Alvesta. Gillar träna och åker gärna till Öland under sommaren. Ganska bra på matte också! Kör kampsport på spindlar.

Carola
Profylaxtandsköterska

När jag är ledig gillar jag att ta långa skogspromenader, träna och pyssla i hemmet. Vår stuga på Öland ligger mig varmt om hjärtat, dit styr vi kosan så ofta vi kan. Duckar för getingar!

Tandvården Teleborg © 2019