Tandblekning

Tandvården Teleborg kan hjälpa dig bleka nyansen på tänderna.

BrilliantSmile

Färgen på tänder kan variera och det är vanligt att de naturligt blir mörkare med åren. Missfärgningar ses även från tobak, viss sorts mat och dryck som kaffe, te och vin.

Blekningen görs antingen på tandvårdsmottagningen eller hemma med specialgjorda blekskenor. Du ska alltid undersökas av tandläkare eller tandhygienist först.

Den behandling som vi erbjuder på kliniken är av ledande märket Brilliant Smile. Där Gelen innehåller 20% eller 35% väteperoxid. Blekningen påbörjas med färgtagning samt noggrann putsning av tänderna. Tandköttet skyddas med protector och gelen läggs sedan på tänderna och aktiveras med Brilliant Smiles plasmaljus. Efterbehandling med Nano Seal ingår. Denna behandling tar ca 2 h och ger ett snabbt resultat.

 

Blek tänderna hos oss

Vill du istället bleka tänderna hemma med våra specialgjorda skenor använder vi White Dental Beauty gel. Denna gel innehåller NOVON – patenterad formel som gör det möjligt att bleka tänder effektivare men på kortare tid.

Denna gel använder man dagligen alt nattetid och ger påvisbara resultat inom en vecka. Den innehåller kaliumnitrat och fluorid. Den har hög vattenhalt för att motverka sensibilitet och förstärk färgstabilitet.

 

Tandvården Teleborg © 2023