Teamet

Vår personal tar hand om dig

Tandläkare

Wandee Forsberg Ramnér
Tandläkare – VD/Klinikchef

wandee@tandvardenteleborg.se

Tandläkarexamen 2003 efter 5 års studier vid Karolinska Institutet i Stockholm. Klinikchef sen 2010 och är väldigt stolt över det fantastiska teamet här på Tandvården Teleborg. På fritiden illustrerar jag Dora Utforskaren med mina 5 åriga tvilling-tjejer och lär mig också avancerad snap-chat-teknik av min super-coola tonårsdotter. För övrigt lagar jag gärna god mat och älskar bio! Gillar inte daggmask!

Patrik Bargiel
Nischtandläkare i Oral Protetik

patrik@tandvardenteleborg.se

Tandläkarexamen 2010 från Malmö högskola. Sista terminen läste jag på Faculdade de Odontologia Goiânia, Brasilen. Inriktning med högestetisk tandvård samt oral cancer. Efter examen började jag på Tandvården Teleborg. Kirurgi samt tandreglering ligger nära hjärtat. 2012 åkte jag till Zimbabwe med Tandläkare utan gränser. Förövrigt leker jag avancerade dinosaurielekar med mina två små barn och är fruktansvärt rädd för myror.

Zoran Ristevski
Specialist i käkkirurgi

zoran@tandvardenteleborg.se

Övertandläkare i käkkirurgi och verksam vid Käkkirurgiska Kliniken, Halmstad. Ansvarig för implantatkirurgi på Protetikkliniken och specialisttandvården, Helsingborg. Tidigare verksam i Region Skåne vid Helsingborgs Sjukhus samt Århus Universitetssjukhus, Danmark, med inriktning mot ortognat kirurgi och korrektion av bettavvikelser, svåra ansiktstrauma samt komplicerade implantatfall med benuppbyggnad.

Jag arbetar som tandläkare och började på Tandvården Teleborg hösten 2017. Jag läste till tandläkare i Malmö och tog examen 2012. Jobbade på Folktandvården i Region Kronoberg innan jag började här. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Gillar inte spindlar!

TANDHYGIENISTER

Anette Johansson
Tandhygienist
anette@tandvardenteleborg.se

Jobbat inom tandvården i 35 år. Först som tandsköterska i Malmö och i Nybro i 10 år. Utbildade mig till tandhygienist , klar 1992. Har tillbringat de senaste 25 åren på Tandvården Teleborg. Bor på landet med sambo och 2 utflyttade barn. Tillbringar gärna helgen på något SPA tillsammans med goda vänner. Inte förtjust i råttor!

Dzenana Kasic
Tandhygienist
dzenana@tandvardenteleborg.se

Började sin resa inom tandvården 2008 då hon började jobbba som tandsköterska på Folktandvården i Braås. Skolade om sig till tandhygienist och tog sin tandhygienistexamen 2013. På Folktandvården Norr jobbade hon som tandhygienist i 3 år och 2016 började hon sin karriär hos oss på Tandvård Teleborg. Hos oss jobbar hon med förebyggande tandvård och gillar att jobba med alla patientkategorier. På fritiden umgås hon med vänner och familj. Som person är hon social, glad, trevlig och gillar fest! Gillar hundar under 20 cm i mankhöjd.

TANDERSKÖTSKOR

Laura
Tandsköterska

Färdig tandsköterska sedan 2010 efter utbildning i Alvesta. Gillar träna och åker gärna till Öland under sommaren. Ganska bra på matte också! Kör kampsport på spindlar.

Emma
Tandsköterska

Nybliven tandsköterska sedan juni. Hängt en del hos tandläkaren som yngre så att börja jobba inom tandvården kändes naturligt efter 10 år inom handels. Umgås och busar gärna med mina syskonsöner på fritiden eller baka en kaka eller två. Myser även med min lilla vita perser katt när hon tilllåter, bestämd liten tös. Inte så förtjust i stora spindlar, små är bättre!

Marija
Tandsköterska

Färdig tandsköterska 2014. På fritiden älskar jag att dansa, promenera, umgås med vänner och lyssna på musik. Som person är jag glad och trevlig. Hatar spindlar!

Tandvården Teleborg © 2020