Teamet

Vår personal tar hand om dig

TANDLÄKARE

Wandee Forsberg Ramnér
Tandläkare – VD/Klinikchef

wandee@tandvardenteleborg.se

Tandläkarexamen 2003 efter 5 års studier vid Karolinska Institutet i Stockholm. Jobbat här sen 2010 och är väldigt stolt över det fantastiska teamet här på Tandvården Teleborg. På fritiden jagar jag Pokémons med mina tvilling-tjejer och lär mig också avancerad snap-chat-teknik av min super-coola tonårsdotter. För övrigt lagar jag gärna god mat och busar med våra hundar!

Patrik Bargiel
Nischtandläkare i Oral Protetik

patrik@tandvardenteleborg.se

Jag arbetar som tandläkare och började på Tandvården Teleborg hösten 2017. Jag läste till tandläkare i Malmö och tog examen 2012. Jobbade på Folktandvården i Region Kronoberg innan jag började här. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Gillar inte spindlar!

Izabela Zak
Tandläkare

Examen 2014 efter 5 års passionerade tandläkarstudier i moderlandet Polen. Flyttade till Sverige samma år och har sedan dess hunnit arbeta både på Sjukhustandvården och Folktandvården tills jag 2020 äntligen hittade rätt till Tandvården Teleborg! Älskar mitt jobb till den grad att jag har svårt att sluta tänka på tänder. Drömmer ibland mardrömmar om plack. Annars är jag intresserad av matlagning, älskar Netflix och har som livsmål att en dag skaffa Spotify Premium.

Tandvården Teleborg © 2022