Teamet

Vi tar hand om dig

Medarbetare

Wandee Forsberg Ramnér

Tandläkare – VD/Klinikchef

 

Tandläkarexamen 2003 efter 5 års studier vid Karolinska Institutet i Stockholm. Jobbat här sen 2006 och är väldigt stolt över det fantastiska teamet här på Tandvården Teleborg. På fritiden jagar jag Pokémons med mina tvilling-tjejer och lär mig också avancerad snap-chat-teknik av min super-coola tonårsdotter. För övrigt lagar jag gärna god mat och busar med våra hundar!

Patrik Bargiel

Nischtandläkare i Oral Protetik

 

Emma Nolin

Tandläkare

Jag arbetar som tandläkare och började på Tandvården Teleborg hösten 2017. Jag läste till tandläkare i Malmö och tog examen 2012. Jobbade på Folktandvården i Region Kronoberg innan jag började här. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Gillar inte spindlar!

Izabela Zaleska

Tandläkare

Examen 2014 efter 5 års passionerade tandläkarstudier i moderlandet Polen. Flyttade till Sverige samma år och har sedan dess hunnit arbeta både på Sjukhustandvården och Folktandvården tills jag 2020 äntligen hittade rätt till Tandvården Teleborg! Älskar mitt jobb till den grad att jag har svårt att sluta tänka på tänder. Drömmer ibland mardrömmar om plack. Annars är jag intresserad av matlagning, älskar Netflix och har som livsmål att en dag skaffa Spotify Premium.

Emma Grönevik

Tandsköterska

Marija Milosevic

Tandsköterska

Studerade till tandsköterska i Serbien och har arbetat inom det här fantastiska yrket sedan år 2013. Jag tycker att det är superviktigt att älska sitt arbete och sin arbetsplats, därför är jag tacksam över att vara en del av teamet på Tandvården Teleborg och över att ha otroligt duktiga kollegor. På fritiden så tillbringar jag min tid med familj och vänner, tränar och påminner alla om hur viktigt det är att använda tandtråd!

Dzenana Kasic

Tandhygienist

Anette Johansson

Tandhygienist

Zoran Ristevski

Käkkirurg

Nathalie Roos Lorentzson

Tandsköterska

Anastasia Kjellsson Vasjanina

Tandsköterska

Tandvården Teleborg © 2023