Teamet

Vår personal tar hand om dig

TANDLÄKARE

Wandee Forsberg Ramnér
Tandläkare – VD/Klinikchef

wandee@tandvardenteleborg.se

Tandläkarexamen 2003 efter 5 års studier vid Karolinska Institutet i Stockholm. Jobbat här sen 2010 och är väldigt stolt över det fantastiska teamet här på Tandvården Teleborg. På fritiden jagar jag Pokémons med mina tvilling-tjejer och lär mig också avancerad snap-chat-teknik av min super-coola tonårsdotter. För övrigt lagar jag gärna god mat och busar med våra hundar!

Patrik Bargiel
Nischtandläkare i Oral Protetik

patrik@tandvardenteleborg.se

Zoran Ristevski
Specialist i käkkirurgi

zoran@tandvardenteleborg.se

Övertandläkare i käkkirurgi och verksam vid Käkkirurgiska Kliniken, Halmstad. Ansvarig för implantatkirurgi på Protetikkliniken och specialisttandvården, Helsingborg. Tidigare verksam i Region Skåne vid Helsingborgs Sjukhus samt Århus Universitetssjukhus, Danmark, med inriktning mot ortognat kirurgi och korrektion av bettavvikelser, svåra ansiktstrauma samt komplicerade implantatfall med benuppbyggnad.

Jag arbetar som tandläkare och började på Tandvården Teleborg hösten 2017. Jag läste till tandläkare i Malmö och tog examen 2012. Jobbade på Folktandvården i Region Kronoberg innan jag började här. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Gillar inte spindlar!

Izabela Zak
Tandläkare

Examen 2014 efter 5 års passionerade tandläkarstudier i moderlandet Polen. Flyttade till Sverige samma år och har sedan dess hunnit arbeta både på Sjukhustandvården och Folktandvården tills jag 2020 äntligen hittade rätt till Tandvården Teleborg! Älskar mitt jobb till den grad att jag har svårt att sluta tänka på tänder. Drömmer ibland mardrömmar om plack. Annars är jag intresserad av matlagning, älskar Netflix och har som livsmål att en dag skaffa Spotify Premium.

Anette Johansson
Tandhygienist
anette@tandvardenteleborg.se

Jobbat inom tandvården i 35 år. Först som tandsköterska i Malmö och i Nybro i 10 år. Utbildade mig till tandhygienist , klar 1992. Har tillbringat de senaste 25 åren på Tandvården Teleborg. Bor på landet med sambo och 2 utflyttade barn. Tillbringar gärna helgen på något SPA tillsammans med goda vänner. Inte förtjust i råttor!

Dzenana Kasic
Tandhygienist
dzenana@tandvardenteleborg.se

Började min resa inom tandvården 2008 då jag började jobbade som tandsköterska på Folktandvården i Braås. Skolade om mig till tandhygienist och tog min tandhygienistexamen 2013. På Folktandvården Norr jobbade jag som tandhygienist i 3 år och 2016 började jag min karriär här på Tandvård Teleborg. Här jobbar jag med förebyggande tandvård och gillar att jobba med alla patientkategorier. På fritiden umgås jag med vänner och familj. Som person är jag social, glad, trevlig och gillar fest! Gillar hundar under 20 cm i mankhöjd.

TANDSKÖTERSKOR

Laura
Tandsköterska

Färdig tandsköterska sedan 2010 efter utbildning i Alvesta. Gillar träna och åker gärna till Öland under sommaren. Ganska bra på matte också! Kör kampsport på spindlar.

Emma
Tandsköterska

Nybliven tandsköterska juni 2020. Hängt en del hos tandläkaren som yngre så att börja jobba inom tandvården kändes naturligt efter 10 år inom handels. Umgås och busar gärna med mina syskonsöner på fritiden eller baka en kaka eller två. Myser även med min lilla vita perser katt när hon tilllåter, bestämd liten tös. Inte så förtjust i stora spindlar, små är bättre!

Marija
Tandsköterska

Färdig tandsköterska 2014. På fritiden älskar jag att dansa, promenera, umgås med vänner och lyssna på musik. Som person är jag glad och trevlig. Hatar spindlar!

Tandvården Teleborg © 2022