Tandläkare

Nedan finns våra duktiga tandläkare som finns här för att ta hand om dina tänder.

Wandee Forsberg Ramnér
Tandläkare – VD/Klinikchef
wandee@tandvardenteleborg.se

Tandläkarexamen 2003 efter 5 års studier vid Karolinska Institutet i Stockholm. Klinikchef sen 2010 och är väldigt stolt över det fantastiska teamet här på Tandvården Teleborg. På fritiden illustrerar jag Dora Utforskaren med mina 5 åriga tvilling-tjejer och lär mig också avancerad snap-chat-teknik av min super-coola tonårsdotter. För övrigt lagar jag gärna god mat och älskar bio! Gillar inte daggmask!

Noémie Touboul
Tandläkare
noemie@tandvardenteleborg.se

Jag är tandläkare, född i södra Frankrike, som sedan flyttade till Sverige 2006 för att gå tandläkarutbildningen i Malmö. Därefter har jag jobbat för region Halland och region Kronoberg innan jag började på Tandvården Teleborg. Jag har inom tandvården ett speciellt intresse för protetik och kirurgi. Baka, träna och spela cello är saker jag gärna gör på fritiden.

Elin Roos
Tandläkare
elin.tandvardenteleborg@gmail.com

Tandläkarexamen 2010 från Malmö högskola. Sista terminen läste jag på Faculdade de Odontologia Goiânia, Brasilen. Inriktning med högestetisk tandvård samt oral cancer. Efter examen började jag på Tandvården Teleborg. Kirurgi samt tandreglering ligger nära hjärtat. 2012 åkte jag till Zimbabwe med Tandläkare utan gränser. Förövrigt leker jag avancerade dinosaurielekar med mina två små barn och är fruktansvärt rädd för myror.

Patrik Bargiel
Nischtandläkare i Oral Protetik
patrik@tandvardenteleborg.se

Utbildad tandläkare i Malmö och därefter examinerad Nischtandläkare inom Oral Protetik vintern 2017. Tycker att möjligheten att kunna ge någon annan ett leende tillbaka är bland det roligaste med tandvården. Förutom bastandvård och estetisk/kosmetisk tandvård utför jag även s.k. snarkskenor. När jag inte är på jobbet tycker jag om att träna på gymmet, spela hockey, laga mat och åka skidor.

Zoran Ristevski
Specialist i käkkirurgi
zoran@tandvardenteleborg.se

Övertandläkare i käkkirurgi och verksam vid Käkkirurgiska Kliniken, Halmstad. Ansvarig för implantatkirurgi på Protetikkliniken och specialisttandvården, Helsingborg. Tidigare verksam i Region Skåne vid Helsingborgs Sjukhus samt Århus Universitetssjukhus, Danmark, med inriktning mot ortognat kirurgi och korrektion av bettavvikelser, svåra ansiktstrauma samt komplicerade implantatfall med benuppbyggnad.

Emma Nolin
Tandläkare
emma@tandvardenteleborg.se

Jag arbetar som tandläkare och började på Tandvården Teleborg hösten 2017. Jag läste till tandläkare i Malmö och tog examen 2012. Jobbade på Folktandvården i Region Kronoberg innan jag började här. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Gillar inte spindlar!

Yaser Akkash
Har snart svensk
tandläkarlegitimation

Jag heter Yaser Akkash och är 30 år gammal, kommer ursprungligen ifrån Damaskus där jag har läst till tandläkare. Har intresse för olika länder och främmande kulturer. Tre saker som är viktiga för mig: Att ha nöjda patienter, uppleva naturen och nybakad äpplekaka!

Tandvården Teleborg © 2019